De ce unii oameni isi merita soarta

Pentru ca sunt neseriosi pana in panzele albe. Am avut in ultimele luni mai multe interactiuni decat mi-as fi dorit cu diverse firme romanesti si pot spune cu mana pe inima ca cea mai predominanta caracteristica a fost lipsa de seriozitate. Inteleg ca desi agream de comun acord o ora pot aparea modificari si intarzieri intre timp, dar mi se pare de bun simt sa anunti, mai ales cand vorbim de servicii platite. Ceea ce ma depaseste insa complet sunt situatiile in care apar intarzieri, sun eu in calitate de client sa intreb ce se intampla si tu-mi spui “sunt jos, urc in 2 minute“. O ora si jumatate mai tarziu, apari la usa. Personal ma uimeste aceasta atitudine indiferenta si lipsita de seriozitate fata de clientul care iti aduce un ban si pe care il poti convinge prin serviciile tale sa-ti revina drept client si pe viitor.

Si eu la munca lucrez cu firme drept clienti, si eu le ofer servicii de VoIP, si jur ca mi s-ar rupe obrazul sa dau dovada de neseriozitate sau sa promit ceva si apoi sa-mi fie lene. Si nu, nu mi s-ar rupe obrazul de dragul reputatiei firmei la care lucrez, ci mi s-ar rupe obrazul de imaginea mea in fata clientului. Este vorba de bun simt si respect fata de sine, sa-ti apreciezi clientii inseamna sa te respecti pe tine ca individ. Si de aceea multe firme romanesti se zbat si se vor zbate in continuare sa supravietuiasca, fiindca dupa ce se vad cu banul in buzunar seriozitatea dispare brusc.

people-what-a-bunch-of-bastards-meme
Roy le zice cum trebuie

2 thoughts on “De ce unii oameni isi merita soarta

  1. Sunt destule exemple de genul in lume, corect. Din pacate tu ca individ nu ai ce face decat sa refuzi a doua oara sa le folosesti serviciile, dupa ce te-ai ars prima data. Mai mult nu vad de ce ai putea face :)

    Like

Leave a comment